HOMMA RULLAA TAAS

Lahjoituksia tulee ja apukasseja pakataan nyt ennätysvilkkaaseen tahtiin! Kesätauon jälkeen apukassijono on ollut jatkuvasti kahdesta kolmeen viikkoa ja uusia avunpyyntöjä tulee päivittäin noin kaksi kappaletta. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Varastolla käykin kuhina useana päivänä viikossa kun vapaaehtoiset kokoontuvat purkamaan ja pakkaamaan.

Olemme saaneet koronakevään ja kesätauon jälkeen homman pyörimään erittäin hyvin. Lahjoittajat eivät ole unohtaneet meitä pitkästä tauosta huolimatta ja keskiviikosta onkin tullut viikon paras päivä, kun hyvää ja tarpeellista lahjoitustavaraaa tulee todella paljon! Hyvistä vaatteista ja kengistä on helppo pakata kunnolliset apukassit niitä tarvitseville. Ja kun lahjoitettu tavara on hyvää, ei aikaa kulu mihinkään turhaan. 

Teinien vaatteista on monesti pulaa, kun taas
vauvanvaatteista on toisinaan jopa ylitarjontaa.

Uusia vapaaehtoisia on myös liittynyt mukaan toimintaan kesän jälkeen jo useita ja tällä hetkellä muutama vapaaehtoinen odottaa perehdytystä. Vapaaehtoisvoimin kaikki ei aina tapahdu samantien ja myös vapaaehtoisilla on oma elämä töineen, perheineen ja harrastuksineen. Hope Lappeenrannan vapaaehtoiset ovat kuitenkin sitoutuneita toimintaan ja homma rullaa eteenpäin hyvällä energialla. Terveenäkin ollaan pysytty ja kiitämme lahjoittajia ja perheitä siitä, ettei varastolle kukaan ole tullut sairaana.

Lajiteltavaa riittää vaatteiden lisäksi myös
kirjoissa, peleissä ja leluissa.


Tulemme saamaan syksyn aikana vahvistusta myös muutamalta LAB-ammattikorkeakoulun toisen vuoden sosionomiopiskelijalta, jotka tulevat meille suorittamaan opintojensa projektitunteja. Meistä on aina hienoa, kun opiskelijat oma-aloitteisesti lähestyvät meitä ja tarjoavat apuaan ja me voimme vastavuoroisesti edistää heidän opintojaan. 

Kaikin puolin syksy 2020 näyttää vapaaehtoisten silmin innostavalta ja mielenkiintoiselta, vaikkakin kiireiseltä. Moni oli jo kaivannut vapaaehtoistöihin tauon jälkeen ja nyt olemme päässeet hyvään vauhtiin! Etelä-Karjalassa on tällä hetkellä paljon perheitä, jotka tarvitsevat apuamme ja meistä on hienoa, että tavara kiertää ja apu pääsee perille. Onnellinen ja iloinen lapsi on kaikkein tärkein asia meille.

Pirteää syksyä jokaiseen kotiin toivottavat Hope Lappeenrannan vapaaehtoiset

Kommentit

Suositut tekstit