Urheiluvälinepäivä

Viime viikkoinen urheiluvälinepäivä oli onnistunut ja saimme ihanaa palautetta perheiltä. Päivä oli tärkeä myös vapaaehtoisille, sillä pääsimme kohtaamaan kerralla useampaa perhettä ja näkemään ilon lapsien kasvoilla kun sopivat välineet löytyivät. Toisin kuin keväällä järjestetyissä kesävaatepenkojaisissa, tällä kertaa olimme porrastaneet perheiden saapumisen, joten samanlaista ruuhkaa ei päässyt syntymään. Tässä asiakasperheiden kokemuksia päivän kulusta:

"Tapahtuma oli mielestäni oikein hyvin järjestetty. Ja apuja oli hyvin saatavilla. Nuoremmille löytyi hyvin välineitä. Lapset olivat superinnoissaan uusista välineistä. Suuret kiitokset taas kerran teille Hopen vapaaehtoiset ja erityisesti lahjoittajat. Nyt meilläkin odotetaan jo talvea."

"Aivan mahtavaa kun ihmisiä ei ollut kerralla liikaa. Löytyi luistimet, monot, ja muuta kivaa lapsille. Lapset nautti kun sai itse katsella ja ottaa mitä halusi. Tyttö löysi käsilaukun, hiuspannan, aamutakin, poika saipa kaulaliinan ja mailan"

"Suuri kiitos sunnuntaisesta urheiluvälinejaosta. Saimme tarvitsemamme urheiluvälineet mitä poika toivoikin. Oli niin iloinen saadessaan mitä oli toivonutkin ja nappikset vei voiton ehdottomasti." 

"Lähdimme etsimään 5 lapsellemme luistimia ja vanhimmalle tytölle ratsastus housuja ja kypärää. Nämä löysimme, ja vielä vanhimmille lapsille löydettiin sisäpelikengät joista lapset olivat ikionnellisia, ei tarvitse enää käyttää vanhoja lenkkareita liikkatunneilla. Lapset ovat onnellisia kun muutoin puuttuisi tai pitäisi käyttää koulun välineitä jos niitä sattuu löytymään."

"Mitä etsitte? Oli ensimmäinen ystävällinen kysymys saapuessamme urheiluvälinepäivään. Ja vastauksemme oli: judopukua koossa 130cm. Ja sellainen kaivettiin telineestä. Aivan uskomatonta! Oli niin onnellinen lapsi."

Vapaaehtoisten kesken todettiin myös, että tapahtuma onnistui. Saimme hyvin tavaraa eteenpäin ja varastoon lisää tilaa. Tässä vapaaehtoisten kokemuksia urheiluvälinepäivästä:

Hope Lappeenrannan vapaaehtoisia urheiluvälinepäivässä.
"Mukavaa oli nähdä, että tavarat löysivät uudet käyttäjät. Kaikkiaan positiivinen fiilis jäi tältä päivältä."

"Erityisesti sydäntä lämmitti kohtaamiset, joissa lapset löysivät juuri sellaiset jutut, mitä erityisesti toivoivat." 

"Päivän kohokohta varmaan oli erään pikkupojan ilon näkeminen, kun hänelle löytyi sopivan kokoinen judopuku ja nyrkkeilysäkki ja - hanskat. Se ilme, kun hän "halasi" säkkiä oli jotain uskomattoman hienoa."

Reipasta lokakuuta toivottavat
Hopen Lappeenrannan vapaaehtoiset 
 

Kommentit

Suositut tekstit