Hyvää kesää!

Toivon päivää vietettiin viime viikolla ja saimme iloksemme todeta, että Toivon päivän kampanja onnistui todella hyvin! Hope Lappeenrannalla oli 54 nuorta toivojaa ja heistä 44:n toive toteutui. Erilaisia toiveita toteutui yhteensä 61 kappaletta. Se on hurja määrä ja siitä isoin kiitos kuuluu kaikille Toivon päivään osallistuneille ja nuorten toiveita toteuttaneille!

Saimme iloisia vastausviestejä perheiltä, kun ilmoitimme toteutuneista toiveista. Perheissä oltiin todella huojentuneita siitä, että nuori sai oman polkupyörän tai puhelimen arkea helpottamaan. Myös monen harrastusvälineisiin tuli avustusta tavara- tai lahjakorttien muodossa. Fanitapaaminenkin on järjestymässä ja joillekin perheille on luvassa yhteistä aikaa omalla porukalla.

Tässä muutamia palautteita, joita saimme perheiltä:

"Oikein paljon kiitoksia Jannen vaunulle kypärästä. Neiti on enemmän kuin onnellinen uudesta kypärästä, mihin meillä ei olisi ollut tällä hetkellä mitenkään varaa."

"kiitos ja kumarrus äidin kauppa-avusta ja lahjakortista new yorkeriin"

"Kiitos heti kärkeen! Uimarityttö oli jo into piukeena kokeilemassa liian pientä kisauikkaria ja olisi ottanut senkin kun ei ole ikinä ollut virallista kisauikkaria. Nyt vielä onnistuu saada oikeankokoinen perjantaina Imatralta. Juuri käytiin Intersportissa ja lahjakortilla sai kunnon treenihousut, oli suu kovin leveä."

"Poika 17v, haluaa kiittää koriskenkien lahjoittajaa; kengät sopivat täydellisesti ja tuntuvat erittäin hyviltä"

"tää on selvästi tähän astisista pyöristä paras ja kaunein"

Toivon päivän kampanja on monella tapaa hieno kampanja. Kampanjassa annetaan mahdollisuus unelmoida ja haaveilla ja nuoret saavat äänensä kuuluviin. Toiveen saa esittää julkisesti ja näin ollen sille annetaan mahdollisuus toteutua. Tänäkin vuonna saimme lukea monenlaisia toiveita ja myös toiveiden toteuttajat olivat hyvin erilaisia keskenään. Meihin otti yhteyttä niin nuoria kuin vanhojakin, miehiä ja naisia, eri yrityksiä ja erilaisia porukoita, mitkä halusivat osallistua Toivon päivän kampanjaan. Lämmin kiitos kaikille! Tähän on hyvä lopettaa kevätkausi ja aloittaa kesäloma.

Avunpyyntölomake sulkeutuu ennen juhannusta ja avautuu jälleen 5.8. Vapaaehtoiset palaavat kesälomilta elokuun aikana ja ilmoitamme loman päätyttyä, milloin lahjoitustavaraa voi tuoda seuraavan kerran. Kannattaa seurata FaceBook-sivujamme, josta löytyy aina ajantasaisin tieto. Jos vapaaehtoistyö kiinnostaa, otathan meihin yhteyttä elokuussa, niin pääset toimintaamme syyskaudella mukaan!

Hope Lappeenrannan vapaaehtoiset toivottavat kaikille oikein lämmintä ja ihanaa kesää!


Kommentit

Suositut tekstit