Kiitämme yrityksiä!

Hope yhdessä ja yhteisesti on toiminut Lappeenrannassa marraskuusta 2017 asti. Tässä ajassa olemme saaneet valtavat määrät lahjoituksia niin yksityisiltä ihmisiltä, kuin yrityksiltä ja organisaatioiltakin. Lahjoitusten avulla teemme todeksi unelmaa siitä, että lapsilla ja nuorilla olisi tasavertaiset mahdollisuudet hyvään arkeen Suomessa.

Tammikuussa toimintaamme tuki Sokos Lappeenranta ja Kuljetus Kilpiä Oy. Helmikuussa saimme Etelä-Karjalan kulttuurikeskus Metkulta ison määrän lippuja Metkuillaan-lasten konserttiin. Maaliskuuhun asti saimme joka keskiviikko runsaan leipälahjoituksen Vaasan Oy:n Joutsenon leipomolta. Leivät olivat erittäin kysyttyjä ja jaoimme niitä reilun vuoden ajan asiakasperheillemme. Tämän vuoden puolella olemme jo saaneet isoja tavaralahjoituksia lastentarvikeliike Crocoliinilta. Tavaralahjoituksien ansiosta olemme voineet pakata isot avustuskassit vauvaperheisiin ja mahdollistaneet hyvän alun elämään uusilla turvakaukaloilla ja lämpimillä vaatteilla. Virkistystoimintaan saimme vapaalippuja Willi Kid -viihdekeskukselta ja tulevan kesän aikana teemme yhteistyötä luumäkeläisen Hotelli Salpan kanssa. 

Lisäksi saimme valtavan määrän villasukkia Joutsenon opistolta ja Finnkinon henkilökunta lahjoitti elokuvalippuja. 

Valtavasti kiitoksia yrityksille, organisaatioille sekä työ- ja opiskeluporukoille näistä lahjoituksista ja lämmin kiitos luottamuksesta! On ollut hienoa päästä jakamaan lahjoituksia asiakasperheille ja odotamme innolla, että saamme toisinaan yllättää tulevaisuudessakin perheitä mukavilla extrayllätyksillä.

Jos sinun yrityksesi haluaa auttaa paikallisia vähävaraisia perheitä esimerkiksi tarjoamalla lahjakortteja palveluihin tai järjestämällä yrityksenne kautta tekemistä lapsille, niin ota meihin yhteyttä osoitteeseen lappeenranta@hopeyhdistys.fi. Jutellaan lisää ja suunnitellaan yhdessä!

Hyvää ja lämmintä kevättä toivottaa  

Hope Lappeenranta

Kommentit

Suositut tekstit