Lokakuun kuulumisia



Huiiiiii, mitä vauhtia aika kuluu. Lokakuu on ollut tekemistä täynnä.

Järjestimme lokakuun alussa asiakasperheille urheiluvälineillan, jossa lukuiset sukset, luistimet ja muut urheiluvälineet löysivät uuden kodin. Ilman lahjoittajia tämäkään ei olisi onnistunut. Lämmin kiitos teille kaikille! Apukassien pakkaus hieman hidastui urheiluvälineillan järjestämisen ja purkamisen vuoksi, mutta muutamien viikkojen sisällä pääsimme taas omaan rytmiimme. Tällä hetkellä pakkausjonoa ei juurikaan ole.

 Asiakasperheiden määrä on noussut kovaa kyytiä ja meiltä loppuivat toppavaatteet kesken. Onneksi saimme ylimäärisiä keräyspisteitä Lappeenrantaa, Imatralle ja jopa Parikalaan ja vaatetilanne koheni kerralla. Myös villasukat pääsivät loppumaan, mutta kiitos aktiivisten neulojien, saimme niitä lisää. Ja voi miten paljon sukkia tulikin! Ihan mahtavaa. Kiitos vielä kerran kaikille neulojille!

Koska vapaaehtoisrivimme sai vahvan lisäyksen heti alkusyksystä,  olemme voineet lajitella ja pakata kahdessa vuorossa. Sitoudumme siihen, että annamme aikaa tälle vapaaehtoistyölle kahden tunnin ajan kolmen viikon jaksoissa. Siksi on hyvä, että meitä vapaaehtosia on paljon. Ensi viikolla meitä on melkein 70:tä henkeä. Viihdymme toistemme seurassa, sillä arvomme ovat edes joiltain osin samanlaisia. Kehitämme yhdessä tiimin toimintaa ja ideoimme tulevaa. Hopen tiimissä on isosti voimaa!

Tiiminvetäjä Tiina sai työparikseen toisen tiiminvetäjän Anni Pirnetkosken. Näin ison porukan ohjaaminen ja kaikkien toimintojen seuraaminen on mahdotonta vapaaehtoisvoimin yhdelle tiiminvetäjälle. Yhdessä olemme siis enemmän. :) Toivottavasti Anni ehtii jossain vaiheessa kirjoittamaan pienen postauksen itsestään.

Yhteistyö on ollut muutenkin lokakuussa esillä. Olemme tavanneet kasvokkain Eksoten edustajia ja jatkossa apua tarvitsevat löytävät Hopen avun yhä paremmin. Yhteinen hyvä kasvaa yhdessä tehden. <3

Tiimi on suunnitellut joulua isosti. Hopella on iso Lahjapuu-keräys kahdessa kaupungissa; Lappeenrannassa ja Imatralla. Keräämme asiakasperheillemme myös jouluisia kuiva-ainekasseja  avuksi joulupuuhiin. Hanna-Kaisa on luvannut laatia postauksen Hopen vapaaehtoisten omasta lahjoituksesta. Pysykää siis kuulolla. Hope nähdään joulukuussa myös Marian aukion Joulutorilla 16.12.2018.

Joulukeräyksistä johtuen emme ota joulukuussa lainkaan vastaan vaatelahjoituksia keskiviikkoisin. Keskitymme siis  täysin joulukeräyksiin. Meillä on ahdas varastotila, jossa näin iso porukka touhuaa melkein kylki kyljessä kiinni, siksi varastoon ei vain mahdu yhtä aikaa lahjoja, ruokakasseja ja lajittemattomia lahjoituspusseja.

Tänään varastolla jaettiin 50:tä lippua Pomppumaailmaan. Kiitos Happy Beavers Oy:lle tästä lahjoituksesta. Visma Arenalle tulee varmasti iloisia pomppijoita. Kivaa syyslomaa kaikille!

Yhdessä & Yhteisesti


Hope Lappeenranta




Kommentit

Suositut tekstit