Joulukuun keräykset ja keräyspisteet



Me hopelaiset päätimme tehdä hyvää perusteellisesti joulun alla. Tiimi ideoi jouluisen ruokakassikeräyksen, johon jokainen meistä ihan tavallisista ihmisistä voi helposti osallistua. Keräämme Hopella esimerkkikassin ja postaamme asiasta someen hyvissä ajoin. :)

Tarkoituksenamme on kerätä asiakasperheillemme ruokakasseja joulunviettoa helpottamaan. Kassiin voi hankkia säilyviä kuivatuotteita, kuten pipareita, suklaata, glögiä, mehua, kotikaljaa, rusinoita, pähkinöitä, hunajaa, teetä, kaakaojauhetta, mausteita, hiutaleita, riisiä, makaronia, jauhoja, hilloja, säilykkeitä, hapankorppuja, keksejä jne. Kasseja kerätään 26.11-16.12.2018 välisen ajan ja otamme kasseja vastaan kahdesti viikossa varastollamme. Toki kannustamme myös työpaikkojen aktiiveja järjestämään kassikeräyksen työpaikallaan. 


Hopen Lahjapuukeräys on käynnissä samanaikaisesti. Varastolle voi tuoda joululahjoja tai niitä voi jättää keräyspisteisiin. Lahjapuut löytyvät ainakin Lappeenrannan Citymarketista ja Imatran Prismasta. Lisäksi lukuisat kivijalkaliikkeet Lappeenrannassa ja Imatralla osallistuvat keräykseen Hopen lahjatoivenauhalla. Toiveita nauhoihin saa 5-50 kpl. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kerätä joululahjoja työpaikalla tai kannustaa asiakkaitasi tekemään hyvää joulun alla. Meidäthän tavoittaa sähköpostilla lappeenranta@hopeyhdistys.fi.


Muutama yritys on luvannut lahjoittaa perheiden joulukasseihin jaettavaa. Meille voi lahjoittaa jaettavaksi omia tuotteita, leluja, vaatteita, makeisia ja luonnollisesti säilyvää ruokaa.

Tehdään tänä vuonna isosti hyvää koko Etelä-Karjalassa maakunnan vähävaraisten ja kriisin kokeneiden lapsiperheiden hyväksi. <3

Voit lahjoittaa varoja Etelä-Karjalan lapsiperheiden hyväksi tilille: FI19 5630 0020 3003 12 viite 3104 ohjaa varat suoraan Lappeenrannan toimipisteen toimintaan. Rahankeräyslupa nro POL-2016-984 Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 15.9.2016- 14.9.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa.

PS. Isojen joulukeräysten vuoksi emme ota lainkaan vastaan käytettyjä lahjoitusvaatteita ja leluja 26.11-8.1.2019. Toimimme kovin ahtaasassa varastotilassa. Toivottavasti jaksat säästää lahjoitusvaatteita tammikuulle. Pakkasilla tarvitaan lisälämmintä. 


Yhdessä & Yhteisesti



Hope Lappeenranta



Kommentit

Suositut tekstit