Syyspiristys asiakasperheillemme



Vajaa viikko sitten saimme yhdistyksen sähköpostiin viestin, jossa kerrottiin Lappeenrannan kaupungiteatterin lippulahjoituksesta.  Saimme jaettavaksi viitisenkymmentä teatterilippua! :)

Hopen vapaaehtoinen Anni otti asian hoitaakseen. Hän oli yhteydessä asiakasperheisiin ja sai nopeasti teatteriliput jakoon. Asiakasperheemme riemuitsivat lahjoituksesta ihan yhtä paljon kuin vapaaehtoisetkin.

Eilen näytöksen jälkeen, saimme vielä kiitosviestejä yhdistyksen sähköpostiin. Lämmin kiitos Lappeenrannan kaupunginteatterille. Näytelmä "Suutarin tyttären pihalla" sai perheiltä kiitoksia.

Ja kiitos teattterin väelle tästä kauniista eleestä, sillä moni vähävarainen perhe pääsi kokemaan teatterielämyksen, ehkäpä ensimmäistä kertaa elämässään. Perheiden mukanaolleille lapsille ja nuorille ilta oli myös ainutlaatuinen.

Moni on kysynyt, miten toimimme saadessamme lahjoituksia.  Jaamme saamamme lahjoitukset nopeasti eteenpäin tarvitsijoille.  Tuotamme yhdessä lahjoittajien kanssa iloa ja hyvää mieltä perheillemme. Yhteinen hyvä syntyy yhdessä tehden.


Yhdessä & Yhteisesti


Hope Lappeenranta

Kommentit

Suositut tekstit