Ruusuja lahjoittajille ja vapaaehtoisille





Kysyimme palautetta asiakasperheiltämme. Tässä koosteena kasapäin ruusuja sekä lahjoittajille sekä vapaaehtoisille. Iso kiitos lahjoittajille myös Hopen vapaaehtoisten puolesta, sillä ilman apuanne emme voisi toimia. <3



Vaatteet olivat tosi hyväkuntoisia ja hienoja. Kassiin oli laitettu pari lelua, jotka ilostuttivat 2-vuotiasta todella paljon!

Kiitämme sydämestämme niin lahjoittajia kuin Hopea. Hopessa on oikein ystävällisiä vapaaehtoisia ja saamme aina suuren avun. Hopessa asioidessaan ei koskaan tarvitse tuntea häpeää.

Iso kiitos Hopelle ja lahjoittajille meidän perheeltä! Lapsilla oli mahtava ja onnellinen päivä Linnanmäellä  Lapset tykkäsivät myös uusista kouluvälineistä. Toivotan teille onnea ja kaikkea hyvää.

Olen kiitollinen kaikesta avusta, jota olemme saaneet. Kiitos toiveiden tarkasta kuuntelusta, silloin kun sille on todellinen tarve. Allergiselle/ihosairaalle oli apukassissa jalkaterällinen yöpuku, sukat eivät irronneet, emme yöllä heränneet raapimiseen ja aamulla nilkkojen iho ei ollut auki. Puku on ollut käytössä myös päivisin. Pieniä, isoja asioita.

Apukassi oli todella tarpeen ja liikutuin aivan kyyneliin, kun huomasin kuinka paljon vaatetta ja lelua lapselle sain. Lapsi oli aivan innoissaan pikku-autoista ja keittiöleluista, mutta eniten iloa tuonut tavara oli nalle puh -iltasatukirja. Aina päiväunille ja yöunille mentäessä hän ottaa kirjan ja suorastaan vaatii uffa (=nalle puh) satua. Olen todella kiitollinen kaikille lahjoittajille, vapaaehtoisille ja koko yhdistykselle tästä suurensuuresta avusta! 

Kiitos kassista. Tämä oli ensimmäinen kerta kun haimme apua Hopelta ja lopputulos oli iloinen yllätys. Kaikki kassissa olleet vaatteet ja kengät olivat sopivan kokoisia, ehjiä ja mukavan nykyaikaisia. Syyskamppeet ovat jo käytössä ja toppahousut ja kengät odottavat pakkasia. 
Lapseni piti erityisesti siitä, että sai mustat "normaalin väriset" ulkohousut. Syksyn ja talven hankinnoissa säästettiin siinä määrin, että voin maksaa tyttöni voimistelumaksun eikä harrastuksesta tarvitse luopua. Tuhannet kiitokset, tuotte helpotusta monen perheen arkeen!

Vaatelahjoituksista ylitse muiden olivat Adidas-verkkarit, jotka olivat just sellaiset hoikalle käyvät eikä mitkään lepattavat. Koulureput olivat tosi upeat!.
Kerran hakiessani leipää eteisessä oli "ota tästä"-kori ja siitä löysin kivan kattolampun pojille ja Frozen-palapelin 

Viimeisi mutta ei vähäisin on AKVAARIO!! Se on aivan uskomattoman ihana pikku kaloineen. Kissakin tuijottelee uiskentelevia kavereita ihan haltioissaan. Suurkiitos akvaarion lahjoittajalle.

Vaatteissa ei ole ollut ikinä moittimista. Toiveitamme on kuunneltu aina hyvin. Suurta riemua tuotti supersankareita rakastavalle pojalle kassista löytynyt Batman-paita, jossa oli viitta mukana. Sitä esiteltiin ylpeänä kaikille. :)

Olemme kiitollisia Hopen avusta. Sillä rikkoutuneen takin ostamista varten joutuu muutaman kuukauden säästämään, jotta saamme sen edes kirpputorilta ostettua. Hopelta saadut vaatteet ja lelut ovat arvokkaita ja kultaakin kalliimpia meidän perheessä. Toivottavasti lahjoittajat tietävät, että kaikki tavarat ja vaatteet ovat joka päiväisessä käytössä. Meidän teinipojan saamat Adidas-verkkarit saivat 14-vuotiaan pojan kyyneliin. Hän oli luokassa ainoa, jolla ei ollut Adidas-vaatteita. Enää häntä ei kiusata asiasta. 1-vuotiaan pojan Hopelta saamat äänekkäät lelut saavat päivittäin aikaan riemunkiljahduksia. Ja 12-vuotiaan pojan ei enää tarvitse liimata ja teipata kenkiä kasaan. Lapset myös pitävät tärkeänä, että heiltä pieneksi jääneet vaatteet pistetään kiertoon vähävaraisille. 
Se tunne minulle äitinä, kun lapset löytävät jotain mieluista kasseista ja lasten silmät loistavat tai kuinka he kertovat, että tätä minä olen aina halunnut. Silloin minä pyyhin silmäkulmiani kyynelistä. En pystyisi mitenkään tarjoamaan tätä kaikkea lapsilleni ilman lahjoittajien apua. Kiitos.

Minulla Marjatta-mummolla oli eilen mahtava ilta mummon pikkukullan kanssa, näköpuhelun kautta. Sain juoda kakkukahvit! Sannan on kohta 2 v ja isosisko on 12 v ja he kävivät eilen hakemassa apukassit Hopelta vanhempien kanssa. Puhelimen välityksellä Sanna esitteli vaatteita ja pesuaineita yms. mummolle. Taustalla kuului isosiskon kiljahduksia, kun jotakin mieluista löytyi kasseista. Sitten Sanna löysi mieluiset kahvikupit ja kakkupalat ja alkoi tarjoilla mummolle synttärikahvit puhelimen välityksellä. Tosin kynttilät toimivat ensin huulipunana, ennen kuin selvisi niiden olevan synttärikynttilät. Kahvien aikana oivalsin, miten hienoa on, että joku on lahjoittanut Sannalle mieluisan kahvittelusetin. Kiitos myös niille käsille, jotka ovat pakanneet sen apukassiin. Olen lasten puolesta todella kiitollinen teille kaikille, jotka teette tämän mahdolliseksi.


Yhdessä & Yhteisesti


Hope Lappeenranta


Kommentit

Suositut tekstit