Tällä hetkellä tarvitsemme


Syyskausi on lähtenyt Hopella vauhdilla käyntiin. Pakkaamme perheille apukasseja ja lajittelemme lahjoitustavaraa.  Tällä hetkellä pyrimme pakkaamaan apua pyytäneille perheille sekä  syys- että talvivaatteet apukasseihin. Jos lapsiltasi jäi talvivaatteet pieniksi keväällä ja haluat lahjoittaa, otamme ne ilolla vastaan. Vaatteille löytyy kauttamme heti uusi koti. Hopen joulukuu tulee olemaan kiireinen joululahjakeräyksen takia ja tilanahtauden vuoksi, joudumme todennäköisesti rajoittamaan  vaatelahjoituksia. Tämän vuoksi pyrimme pakkaamaan lasten talvivaatteet jo hieman etupainotteisesti.

Tällä hetkellä on pulaa etenkin välikausi-, sade- ja toppavaatteita.  Otamme vastaan vaatteita kaikissa vaatekooissa, vauvasta teineihin. Meille voi lahjoittaa myös sisävaatteita, kumisaaappaita, talvikenkiä, harrastusvälineitä, pipoja, hansikkaita, kirjoja, leluja ja kodin tekstiilejä. Poikien sisävaatteet 130 - 170 cm ovat loppu yhtenään, niin myös tälläkin hetkellä. Teinityttöjen ja -poikien vaatteet koossa L ja XL ovat myös vähissä. 

Otamme vastaan myös hygieniatuotteita; saippuaa, shampoita, hammasharjoja, vaippoja yms. Muutamat työ- ja kaveriporukat ovat luvanneet järjestää hygieniatarvikekeräyksen Hopen asiakasperheiden hyväksi. Otamme vastaan myös  kampaamolahjakortteja, koska Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa tehtävä  yhteistyö mahdollistaa 14 äidin/tyttären sekä isän pääsyn kampaamonpenkille. Hopella on kuitenkin 150 asiakasperhettä ja joudumme arpomaan paikat. 

Lahjoituksia otetaan vastaan Lappeenrannassa Hopen varastolla, Standertskjöldinkatu 1, joka keskiviikko klo 17.00 - 18.30.  Tulevalla viikolla ei Imatralla ole lahjoitustavaran vastaanottoa Salon Paradisen yrittäjän vuosiloman vuoksi.

Kiitos, että välität. <3 





Yhdessä & Yhteisesti

Hope Lappeenranta



Kommentit

Suositut tekstit