Meillä on unelma




Meillä on unelma. Unelma, jota kohti tavoittelemme teidän lahjoittajien avulla.
Lahjoittajien avulla pystymme tällä hetkellä takaamaan sen, että Hopen asiakasperheiden lapsilla on siistit vaatteet vuodenajan vaihtuessa. Voimme myös lahjoittaa leluja leikittäväksi ja kirjoja luettavaksi. Syksyisin jaoimme uudet reput ja koulutarvikkeet eskareille ja kaikille alakouluikäisille. Toisinaan voimme jakaaa hygieniatarvikkeita ja mahdollistaa lasten vapaa-ajan virkistystoimintaa jakamalla esim. elokuva- ja uimahallilippuja jne.
Me Hopen vapaaehtoset toivomme koko sydämestämme, ettei ketään lasta tai nuorta ikinä kiustattaisi. Hopen varastossa vaatteet ovat ajanmukaisia, siistejä ja kauniita. Kukaan ei tule kiusatuksi ainakaan vaatteiden takia. 
Jos me saisimme päättää, toivoisimme ettei kukaan maakunnan lapsista tai nuorista syrjäytyisi. Toivoisimme, että jokainan lapsia saisi kuulua edes johonkin porukkaan, oli se sitten kaveri- tai harrastusporukka. Toivomme, että lapset ja nuoret voisivat kokea olevansa tasavertaisia ikätovereidensa kanssa.  On kurjaa jäädä yksin ulkopuolelle ja tälle voimme tehdä jotain. 
Haluaisimme tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa mukavaa harrastusta, mikä tuottaa iloa ja luo sosiaalisia suhteita.  Jotta saisimme harrastustuen Etelä-Karjalassa käyttöön, tarvitsemme keräysvaroja. Harrastustuen turvin lapsi tai nuori voi aloittaa uuden harrastuksen ja saa uusia kavereita. Perheen taloudellisen tilanteen kääntyessä syystä tai toisesta heikoksi, Hopen avulla lapsi/nuori voi jatkaa rakkaassa harrastuksessaan. Keräysvarojen avulla voisimme maksaa harrastusmaksuja ja ostaa harrastusvälineitä. 


Voit lahjoittaa varoja Etelä-Karjalan lapsiperheiden hyväksi tilille:
FI19 5630 0020 3003 12
viite 3104 ohjaa varat suoraan Lappeenrannan toimipisteen toimintaan
Rahankeräyslupa nro POL-2016-984
Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 15.9.2016- 14.9.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa.

Yhdessä ja Yhteisesti


Hope Lappeenranta

Kommentit

Suositut tekstit