Hopen joululahjakeräys



Viime vuonna Lappeenrannan Hopen joululahjakeräys jäi käytännössä tekemättä, sillä aloitimme toimintamme 1.12.2017. Tänä vuonna otamme härkää sarvista ja olemme ajoissa liikkeellä. Hopella on napakka Lahjapuu-tiimi, mikä on jo ahkeroinut joulun parissa jonkin aikaa. 

Apumme piirissä on pitkälti yli 400 lasta ja uusia perheitä tulee niin kovaa vauhtia, että määrä voi olla jouluna helposti jo yli 800. Autamme vähävaraisia ja kriisin kokeneita perheitä koko Etelä-Karjalan alueella ja meille asiakkaita ohjaavat jo sosiaali- ja perhetyöntekijät. Tietoisuus Hopen toiminnasta lisääntyy koko ajan ja siksi meillä riittää pakattavaa tälläkin viikolla. Syyskausi alkoi 1.8 ja tänä syksynä olemme varmasti pakanneet melkeinpä kaksisataa apukassia. 

Tavoitteenamme on hankkia vähintään 2 joululahjaa per lapsi/nuori ja toivomme myös maakunnan lähtevän mukaan haasteeseen. Imatralta Lahjapuun löytää marraskuun lopulla Prismasta ja Lappeenrannasta Citymarketista. Toimitamme yrityksille ja yhteisöille pienempi lahjatoivenauhoja, joissa toiveita voi olla tarpeenne mukaan 5 - 50 kpl. Näin henkilökunta tai asiakkaat voivat osallistua hyvän tekemiseen paikallisesti. 

Asiakasperheemme tarvitsevat apua myös joulun laittamiseen. Jos yrityksesi voi auttaa perheitämme jouluruokakassin tai muun lahjoituksen avulla, olethan yhteydessä meihin.

Mikäli haluat auttaaa meitä lahjatoivenauhan avulla tai muutoin, otathan yhteyttä lappeenranta@hopeyhdistys.fi.



Yhdessä & Yhteisesti


Hope Lappeenranta


Kommentit

Suositut tekstit