Upeaa, mahtavaa, ihanaa!




"Jokaisen aikuisen ja koko yhteiskunnan on pysähdyttävä kuulemaan, mitä lapset ja nuoret toivovat elämältään. Toivon, että kuulemme erityisesti heitä, joilla näitä toiveita ei ole. Ne meidän on yhdessä sytytettävä, kannustettava lapsi ja nuori näkemään itsessään ja elämässään mahdollisuuksia."
- Tuomas Kurttila, Lapsiasiavaltuutettu


Tähän blogitekstiin koostamme palautetta Toivon päivään liittyen. 162 lasta ja 276 täytettyä toivetta. Ihan mahtavaa. Me Hopella olemme vieläkin ihan häkeltyneitä ja sanattomia. Yhden lauseen osaamme silti sanoa, Yhteinen hyvä syntyy yhdessä tehden. Lämmin kiitos vielä kerran kaikille lahjoittajille. 

Minusta kampanja on tosi hieno juttu ja kiitos kaikille lahjoittajille , vaateet ja lelut on ihania :)

Hei!Kiitos vielä kerran lahjoista!!!Oikeasti tämä on  tosi,tosi,tosi yllättävää ja mahtaavaaa!!!Kiitos!!
Hei, kiitos paljon Toivon päivästä!

Tyttäreni 7 v. kun sai oman kännykkänsä Hopesta, nauroi koko pyöräilymatkan kotiin asti. Kotona hän katsoi kännykkää ja vain hihkui ilosta. Sanoja ei ollut, mutta nauru ja hihkuminen jatkuivat koko illan. En ole nähnyt tällaista iloa aikaisemmin enkä unohda sitä koskaan. Kiitos!

Ei voi muuta sanoa kuin kiitos.
Ihan pojan kuin äidinkin puolesta. 
Toivon päivän toive tuli tarpeeseen ja harrastus sai mahdollisuuden jatkua :)

Hei meidän perhe kiittää todella paljon. Teitte lapseni enemmän kuin onnelliseksi ja  onnistuitte toivon päivän keräyksessä meidän kohdalla yli odotusten.  Lapset hymyilevät ja kiittävät, sillä saavat jo perjantaina osallistua kaveriporukan kanssa yhteiselle pyöräretkelle. Kiitos teille ja hyvää kesää:)

Kiitos teille aivan loistavaa, että saitte tämmöistä aikaa. 

Upeaa, mahtavaa,ihanaa, aaaaaaah!
Kertakaikkisen täydellistä. Tytön moni vuotinen haave on vihdoinkin toteutumassa. Enää ei tytön tarvitse ommella omia vaatteitaan käsin ja kaikki keskeneräiset työtkin saa nopeasti valmiiksi.
Kiitämme sydänmellisesti lahjoittajaa, tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen.

Kiitos, ihan itkettää. Teidän  ja lahjoittajan avulla lasteni kesäloma on antoisampi.

Suurperheen äiti lähetti lastensa kommentteja näin:
Poika 18v:   vaikka oikeesti ei oo kyllä väliä mitä kavereilla on päällä, ni uudet  farkut on kivat. Kun sit aikuiset ei kato et mitä tolla on päällä. Ei tarvinnut kouluhaastattelussa miettiä,  et valuuko nää liian alas.
Tyttö 13v: tosi kiva päästä kavereiden kanssa kylpylään! En olis uskonut että tällä lipulla pääsee sinne saunamaailmaankin.Tyttö 10v: Kiva saada toivomansa asia! (lippu kylpylään)
 Poika 8v: En osaa vielä sanoa, kun en osaa päättää mitä juttuja ostan Starkilta! Mutta tällä saa varmasti TOSI paljon lautoja!
 Poika 3v: kenen synttärit nyt on? minunko? kenelle nää kaikki on?miten ne voi kaikki olla meille????

Tämän pakatun kassin saatuamme meistä tuntui kuin joulupukki olisi käynyt. Pojan kanssa yhdessä purimme kassin ja hän halusi heti sovittaa uusia vaatteita. Oli kivoja kesäpelejä sekä uimapatja. Itselleni sain hiusten muotoilutuotteita,joita käytänkin, tuntui ylelliseltä!!
Olin ihan liikuttunut!
Kiitos paljon yhdistykselle ja vapaaehtoisille!!

Nyt on hyvä kun on oma työkalupakki (piirustusvälinesalkku) ja ihan oikea jalkapallo. Myös pallon mukana tullut kortti ilahdutti poikaa ja äitiä vähintään yhtä paljon, siinä oli ihana kesätervehdys.
Kiitos ja ihanaa kesää Hopen väelle myös ☺🌷

Kiitos VALTAVASTI jalkapallosta, jota lähdettiin pelaamaan heti illalla!! Pelipaita ja shortsit oli mukava yllätys. Poikamme ihmetteli kovasti näitä UUSIA tuotteita. Tuhannet KIITOKSET❤❤❤❤

Tämä oli ihan uskomattoman suuri apu meidän perheelle,lapset pääsevät uimaan,hoploppiin ja parturiin.ja lisäksi vielä saivat uusia leluja,aivan mahtavaa,kaunis kiitos.

Tyttären monivuotinen haave toteutui keskiviikkona,kun haimme hänen kanssaan Toivon päivän toiveen eli ompelukoneen. Toimivan, upean, ihanan, mahtavan koneen lisäksi hän sai pahvilaatikollisen kankaita sekä muuta ompeluun liittyvää tavaraa. Koko kotimatkan auton takapenkiltä kuului riemun kiljahduksia ja ihastelun ääniä, hänen tutkiessaan laatikon sisältöä. Kotiin päästyämme tytär raivasi olohuoneen nurkkaan oman ompelupisteen ja siitä lähtien on kone laulanut lähes tauotta kaksi vuorokautta putkeen. Tässä kahdessa vuorokaudessa on tytär saanut koko perheen vaatettua uusilla vaatteilla ja asusteilla. (Tosin tähän on pakko todeta, että vaatteet oli jo valmiiksi leikattu ja nuppineuloilla yhdistetty niin ettei tarvinut muuta kuin koneella enää suhauttaa kiinni mutta olo on koko perheellä kuin vaateliikkeen mallinukeilla.) 
Sydänmellinen kiitos lahjoittajalle; emme voi sanoin kuvailla kuinka onnellisia ja iloisia olemme tyttären toiveen toteuttamisesta. Kiitos!
Haluan kiittää myös teitä Hopen vapaaehtoiset antamastanne ajasta. Ilman teitä, ei tämäkään toive olisi ollut mahdollista meille.

Kampanja oli mahtava juttu ja ollaan kyllä todella kiitollisia,että lapset siihen mukaan pääsivät. Samme leffaliput ja vähän ektraakin, mikä toi ison hymyn lapsille ja äidillekin. 

Poika riemaistui suuresti kun ymmärsi että oli saanut tosiaan sen lahjakortin eläinpuistoon,kovasti jo pohtii mitä kaikkia eläimiä löytyy ja yhdessä ollaan kirjasta paikalla olevia eläimiä tutkittu ihanaa,suloinen kommenttien säestämänä❤ Uusi lippis spiderman kuvalla toi ison hymyn huulille ja puinen lammassetti oli myös eläinrakkaan pojan mieleen.
Iso kiitos tämän toiveen toteuttajalle ja hyvää kesää 🙂


Olimme yllättyneitä miten paljon kaikkea lapset saivat, enemmän kun olivat toivoneet. Olemme todella kiitollisia kaikille lahjoittajille! On hienoa että myös teini-ikäiset oli huomioitu eikä vaan pieniä lapset. 
Lapset olivat iloisia kaikista uusista vaatteista, kengistä ja tavaroista. Erityisesti odottavat kun päästään ensimmäistä kertaa koko perhe yhdessä kylpylään! 
Suur kiitos kaikille!


Poikani oli tosi iloinen yllätyksistä, mitä sai vaikka ei juuri se toive toteutunutkaan. On kesälomalle kivaa tiedossa .. Hän sai rannekkeen Tykkimäen Aquaparkiin ja mäkkärilahjakortin sekä elokuvalipun ja herkkulipun. Suurkiitos Hopelle ja lahjoittajille <3

Olen todellakin iloinen Toivon päivän kampanjasta. IHANAA KUN ON IHMISIÄ, JOTKA HALUAVAT AUTTAA!! Piristää meidän kesää nyt ihanasti, vautsi vau!! KIITOS PALJON KAIKILLE AUTTAJILLE, OLETTE KULTAA!! 😊 😊

Suuri kiitos tästä kampanjasta koko perheeltä.
Esim. Pupujulistetta toivonut 6v. tyttöni oli iloinen saadessaan Pupu pussilakana-setin pupujulisteen tilalta ja sano "Äiti, tää on parempi kuin se juliste😊." Kiitos tämän lahjoittajalle kuten muillekin lahjoittajille sekä vapaaehtoisille. Monet lego- ja autoleikit on jo leikitty lahjoitetuilla leluilla.
Tykkimäkiliput myös oli odotetut. Kiitos😊 


Poika ilahtui ja yllättyi saamistaan vaatteista ja varsinkin niistä ekstrayllätyksistä, kun toivoi vaan paria pientä asiaa :) Nyt odottaa vaan koko ajan, että milloin mennään Hoploppiin ja pitsapaikkaan syömään. Kun ne ovat meidän perheelle aikamoista luksusta, että suuri kiitos lahjoittajille siitä että teitte pienen pojan tosi onnelliseksi :)

Lapset saivat toiveita toteutetuksi ja uusia vaatteita. Kiitos paljon! Lapset ovat tosi onnellisia.


Lintsille, eka kertaa elämässä! Saatiin rannekkeet! Ihan huippua! Heti nopee googlaus laitteista, että tiedetään mihin mennään! Siskostrio on valmis!
”Kerrankin saa jotain uutta. Ei aina vanhaa, kierrätettyä, nuhjuistakin! Ihan huippua päästä ite shoppaileen kivoja vaatteita. Kiitos lahjakortista, 13 vee yläasteelainen!”

Toivon-päivän keräyksestä lasten saamat lahjat olivat erittäin mieluisia. Etenkin kaksosten saamat puhelimet olivat toivotut. Ja rannekellot tulivat myös hyvään aikaan, kun kelloa pitää opetella.
Ihanaa, että on olemassa ihmisiä, ketkä auttavat muita:-) 


Yhdessä & Yhteisesti


Hope Lappeenranta




Kommentit

Suositut tekstit