Päivä täynnä toivoa




Haluamme myös muistuttaa, että jokaisella on perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta oikeus lausua ääneen suurimmatkin unelmansa, kenenkään niitä arvostelematta ja siten toivoa sammuttamatta.” totesi Hopen toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Huh, Hope Lpr:n Toivotiimi on väsynyt, mutta onnellinen. Yhdessä lahjoittajien kanssa saimme huikean keräystuloksen, sillä toiveita toteutui reilut 270. Osa toiveista oli pienenpieniä ja osa taas suurensuuria. Olemme ilmoittaneet perheille lahjoitusten noutoajoista ja osa lahjoituksista on päätynyt jo pienille ja vähän isommille unelmoijille.

Moni lahjoittaja sanoi pakettia tuodessaan varastolle, että on kiva auttaa paikallisesti. Ja että vähällä vaivalla ja rahallisella panostuksella sai paljon hyvvän mielen sekä lapselle/nuorelle että itselleen.  Niin, auttamisesta saa mielettömän hyvän fiiliksen.

Unelmointi kannatti, sillä tänään varastolta kulkeutui kotiin uusia polkupyöriä, puhelimia, tabletteja, leluja, uimaleluja, keppihevosia, vaatteita, leffalippuja, HopLop-lippuja ja vaikka mitä. Kuulimme myös riemunkiljahduksia ja näimme paljon nauravia kasvoja. Se onkin paras kiitos meille vapaaehtoisille. 

Tästä kaikesta kiitos teille lahjoittajat ja erityiskiitos Äkäslompoloon Sampo Kaulaselle. Kiitos kuuluu myös Lappeenrannan Citymaketin kauppialla, joka lähti rohkeasti mukaan tekemään hyvää. <3 Sampo Kaulaselle on tuli tänään erityiskiitos sähköpostiin, minkä haluamme jakaa kaikille:

"Haluan vielä kovasti kiittää polkupyöristä. Olllaan koko perhe erittäin kiitollisia.  iso KIITOS  <3  Lapset kiittävät myös.  Meillä ei todellakaan olisi koskaan ollut varaa ostaa tälläisiä pyöriä, joten vielä kerran kiitos. T. Onnellisten miehenalkujen äiti"


Yhdessä & Yhteisesti


Hope Lappeenranta

Kommentit

Suositut tekstit