Hyvää kesää kaikille!


Lappeenrannan Hopen tiimi jää ensi viikon jälkeen kesätauolle. Kiitos lahjoittajille ja yhteistyökumppaneille, sillä avullamme onnistuimme auttamaan isosti ja monitahoisesti. Lapset ja nuoret saivat vaatteita, leluja ja virkistysmahdollisuuksia ja osa pystyi avullanne jatkamaan harrastustaan. Toisinaan onnistuimme pakkaamaan kasseihin jotain ekstraa ja hieman ylellistäkin, vaikkapa uusien vaatteiden ja hiustenhoitotuotteiden muodossa. Näistä kaikista oli perheillemme isosti iloa. Ja suurkiitos Vaasan Oy:lle ruoka-avun mahdollistamisesta.

Seuraava lahjoitustavaran vastaanotto on keskiviikkona 1.8. klo 17.00 - 18.30. Syyskaudella pidämme ovia auki lahjoittajille myös kerran kuukaudessa lauantaisin.

Pakkauspyyntöjä kannattaa lähettää vasta elokuun puolenvälin jälkeen, sillä kesällä meillä ei ole lahjoitustavaran vastaanottoa. Tällä hetkellä hyllyissämme ei ole juurikaan syysvaatetta. Syksystä lähtien pakkaamme myös uusille asiakasperheille, sillä emme vapaaehtoisvoimin voi järjestää enää  perheaikoja. Hope LPR:n asiakkaina on n. 150 perhettä ja pitkälti yli 300 lasta ja nuorta.

Aivan toimettomana emme ole kesän aikana, sillä järjestämme yhdessä Osuuspankin kanssa reppukeräyksen. Tästä kerromme lisää ensi kuussa.

Toivotamme oikein ihanaa kesää blogimme lukijoille Muumipeikon kesärunon sanoin:

Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella,
mä tahdon olla vain.
Sen viisaammat voi tehdä,
mä päivän kultaan jään.
Mä tunnen kaikki tuoksut
ja luonnon loiston nään.
Voi leikitellä mielikseen,
voi ottaa jättää paikoilleen
tai olla niin kuin luonnostaan
ja maata vaan.
Mä peikko siihen uskoon jään,
on maailmaa tää minkä nyt mä nään.
– Tove Jansson –

Kommentit

Suositut tekstit