Hopen syyskausi



Hope Lappeenranta käynnistää toimintaansa loman jälkeen 1.8.2018. Apukassien pakkauspyynnöt toivomme tulevan sähköpostiin lomakkeella  http://www.hopeyhdistys.fi/kaipaan-apua/ tai suoraan lappeenranta@hopeyhdistys.fi. Kirjoita mahdollisimmaan tarkkaan lapsiesi toiveet ja koot. Ilmoitamme sähköpostiisi kassisi noutoajan. (aikaisintaan 6.8 alkavalla viikolla). Perhe voi asioida meillä 4 kertaa vuodessa.

Emme enää voi tavata uusia perheitä kasvokkain varastolla, sillä toimimme vapaaehtoisvoimin ja perheitä on paljon. Pakkaamme perheellesi kuitenkin apukasseja ja hyllyistämme löytyy mm. vaatetta, kenkiä, harrastusvälineitä, erilaisia vauva-ajan tarvikkeita ja leluja. Huomioithan , ettei meillä ole kesällä ollut lahjoitustavaran vastaanottoa, joten syysvaatteista on elokuun alussa vain hajakokoja.

OP Etelä-Karjala ja Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry:n Lappeenrannan toimipiste järjestävät heinäkuussa reppukeräyksen, jossa kerätään reppuja ja penaaleita vähävaraisten perheiden lapsille. Reppukeräyksestä infotaan tarkemmin jo huomenna sekä OP:n että Hope LPR:n FB-sivuilla.

Syyskauden ensimmäinen lahjoitustavaran vastaanottoilta on 1.8 klo 17.00-18.30.

Olemme mukana 18.8 järjestettävässä Perhetapahtumassa Lappeenrannan Pusupuistossa. Tervetuloa moikkaamaan meitä sinne!

Yhdessä & Yhteisesti

Hope Lappeenranta

Kommentit

Suositut tekstit