Yhteinen hyvä syntyy yhdessä tehden



Puustellin Susanna lähestyi meitä viestillä kysyen, voisivatko järjestää yhdessä Kehruuhuoneen kanssa tempauksen Hope Lpr:n hyväksi. Ja tottakai se sopii! Tämä on ihan mahtava idea. Ravintolapäivää vietetään lauantaina 19.5 ja Lappeenrannan Puustellin tiloissa (Toikansuontie 3) tarjotaan Hyväntekijän keittolounasta 5 €:n hintaan. Nyt kaikki tekemään hyvää. 

Kerätyt varat käytetään asiakasperheidemme lasten kesävirkistystoimintaan. Moni lapsi kaipaa kesätekemistä; lippuja lefffaan, Hoplopiin, Tykkimäkeen tai lahjakorttia kahvilaan tai vaikkapa Mäkkäriin. 

Lappeenrannassa vallitsee hyvä meininki ja Hopella olemme sen kokeneet useita kertoja. Yhteistyökumppaneita löytyy helposti ja yksityishenkilöt lahjoittavat tavaraa sekä aikaansa vapaaehtoisina. Yhteinen hyvä syntyy yhdessä tehden. 

Äskettäin päättynyt äitienpäiväkamppis oli menestys ja toi yllätyksen jokaiselle Hopen asiakasperheen äidille. Saimme jakaa äideille lahjakortteja kukkakauppaan, konditoriaan, kampaajalle, hierojalle jne. Saimme äideiltä valtavasti positiivista palatetta. Ja kiitos vielä kerran kaikille lahjoittajille! 

Hope Yhdessä & Yhteisesti ry järjestää valtakunnallisesti Toivon päivän kampanjan ja mekin olemme täällä Lappeenrannassa jo täysillä mukana. Toivon päivänä 4.6.2018 haluamme muistuttaa nuorten unelmien ja toiveiden tärkeydestä sekä siitä, että tarvitsemme vähävaraisten nuorten toiveiden toteuttamiseen Sinun apuasi. Kampanja on käynnissä 21.5.-4.6.2018. Tästä pian lisää! Pysykäähän kuulolla!


Yhdessä & Yhteisesti


Hope Lappeenranta


Kommentit

Suositut tekstit