Prinsessailta

Hopella järjestettiin tiistai-iltana 8.5 prinsessailta, jolloin asiakasperheiden tyttäret tulivat äidin tai isän kanssa valitsemaan varastolle juhlamekkoja. Varastolla oli hulinaa, huisketta ja iloisia ilmeitä. Koskapa meillä on mekkoja niin paljon, moni kevään tuleva juhlija lähti kotiin jopa kahden mekon kanssa. Mukaan lähti myös koruja, aurinkolaseja,  juhlakenkiä ja naamiaisasuja.

Vapaaehtoisten mieltä lämmitti niin pieni palomiesfani, joka valitsi naamiaisrekistä itselleen palomiesasua kuin pieni prinsessa, joka hymyili aurinkoisesti uusi juhlamekko päällään. Useat teinitytöt hakivat keväjuhliin ja rippijuhliin mekkoja ja olivat kovin iloisella mielellä. Myös lasten ja nuorten vanhemmilta tuli hyvää palautetta. Kiitos Etelä-Karjala! Kiitos lahjoittajat, sillä nyt vähävaraisen perheiden lapset voivat avullanne olla juhlapäivänsä prinsessoita. <3

Kokeilimme ensimmäistä kertaa tällaista avoimet ovet -tyyppistä iltaa ja taidamme toteuttaa sen uudelleen ennen kesälomaa. Tosin hieman eri teemalla, sillä järjestämme kesävaatepenkojaiset asiakasperheillemme lauantaina 9.6.





Yhdessä & Yhteisesti

Hope Lappeenranta

Kommentit

  1. Ihana idea, tulemme jossain määrin sosialisoimaan idean ��
    -Taina

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit