Yritysyhteistyökumppanimme Vaasan Oy


Hopen Lappeenrannan paikallistiimi on saanut runsaasti apuja Etelä-Karjalan yrityksiltä ja yhteisöiltä. Olemme saaneet paljon erilaisia tavaralahjoituksia, joista on ollut asiakasperheillemme suunnattomasti apua ja iloa.  Osa lahjoittajista haluaa pysyä anonyymeinä ja kunnoitamme yrityksen toivetta. Blogissa on tarkoituksena aina silloin tällöin kertoa tukijoukoistamme ja siitä, miten yhteistyö auttaa maakunnan lapsiperheitä. 

Vaasan Oy on tukenut toimintaamme ihan alusta alkaen. Tammikuun alusta lähtien Hopen Lappeenrannan paikallistoiminnan vapaaehtoiset ovat hakeneet leipä- ja leivonnaiskuormia Joutsenosta ja perheet ovat hakeneet tuotteita varastoltamme. Käytännössä ruoka-apua viime kuukaudet on pyörittänyt Lappenrannan Hopen verraton tehopakkaus Riitta. 

Saamme kerran viikossa pussikaupalla erilaisia tuoreita leipiä ja toisinaan on mukana pullaa, marjapiirakoita, donitseja ja muitakin herkkuja. Päiväystä tuotteilla on vielä reilusti jäljellä. Ruoka-apupäivänä ovi käy tiiviiseen tahtiin ja kassiin sujahtaa Ruispaloja,  Taikaa, Ranskanleipää, Pikkupuusteja jne. Tänä päivänä niinkin tavallisesta ja elintärkeästä asiasta kuin ravinnosta on pulaa myös lapsiperheissä. Hopen vapaaehtoiset ovat erittäin kiitollisia Vaasan Oy:lle tästä yhteistyöstä. Kiitosta on tullut runsaasti myös asiakasperheiltä.

Yhdessä & Yhteisesti

Hope ry Lappeenranta



Kommentit

Suositut tekstit