Yhteistyökumppanimme Saimaan ammattiopisto Sampo


Meillä on iloisia uutisia kaikille asiakasperheillemme. Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa on sovittu isommasta yhteistyöstä. Tänään toteutuu parturi-kampaajapalveluiden puolella Imatralla ja Lappeenrannassa äitien hemmottelupäivä, jossa äideille on tarjolla esim. hiustenleikkausta ja hemmotteluhoitoa. Lappeenrannan Hope kiittää lämpimästi opettajia Markku Mylläristä Imatralta ja Arja Lankista Lappeenrannasta yhteistyöstä. 

Olemme sopineet Sampon kanssa tempauksista myös loppuvuodelle; syksyllä on äidelle tai perheiden vanhemmille teineille hiustenvärjäyspäivä ja isät pääsevät omaan hiustenleikkuu- ja parrasajopäiväänsä lähempänä isänpäivää. Sampo tarjoaa myöhemmin vielä mahdolllisuuden tyylipäivään ja uuden hiusmallin suunnitteluun.

Kun on taloudellisesti tiukkaa, ei monella perheellä ole ollut mahdollisuutta käydä parturissa tai kampaajalla vuosikausiin. Tämä yhteistyö on paikalliselta ammattiopistolta hieno ele, josta perheiden äidit olivat todella onnellisia. Samalla myös opiskelijat oppivat jotain pientä hyväntekeväisyystyöstä.
Arja Lankiselle erityiskiitokset sponsorin löytämisestä äitien tuotepaketteihin.  




Emme pyytäneen äideiltä palautetta, mutta niitä jo sähköpostiin tulla tupsahtelee: "Kiitos oikein paljon 😊Oli mahtava aamupäivä hemmottelussa jaksaa taas mennä eteenpäin ilolla."
Lämmin kiitos myös Sampon opiskelijoille, sillä te teitte äitien sadepäivästä kovin kauniin. 

PS. Sampossa toteutettava äitien hemmottelupäivä on iso osa Hopen Annin, Katin, Ninojen ja Nillan järjestämää äitienpäiväyllätystä. Äitienpäivätempauksesta infotaan myöhemmin lisää, sillä  Etelä-Karjala lähti isosti mukaan tekemään hyvää. <3

Yhdessä & Yhteisesti

Hope Lappeenranta



Kommentit

Suositut tekstit