Mitä kaipaamme?


Lappeenrannan paikallistiimi kiittää kaikki lahjoittajia auttamishalusta. Me teemme auttamistyötä yhdessä kanssanne kaikkien maakunnan vähävaraisten tai kriisin kokeneiden lapsiperheiden hyväksi.
Asiakasperheiden määrä yllätti meidän kaikki ja tällä hetkellä olemme vaatettaneet ja leluttaneet yli 250 lasta ja nuorta ympäri Etelä-Karjalaa.

Olemme saaneet apuja Etelä-Karjalan yrityksiltä ja yhteisöiltä sekä mm. Lappeenrannan kaupungilta. Ilman apuanne, emme olisi voineet lahjoittaa mm. leffalippuja,  uimahallilippuja tai esim. tanssitunteja vähävaraisille lapsiperheille. Vaasan Joutsenon tehtaanmyymälä lahjoittaa meille ruoka-apua edelleenjaettavaksi joka viikko. Pystymme nopeasti järjestämään erilaisia kampanjoita, sillä vapaaehtoisten määrä lähentelee jo viittäkymmentä. Lisäksi olemme saaneet apukäsiä Saimaan Ammattikorkeakoulun opiskelijoista sekä mm. Ladies' Circlen naisista. Olemme kiitollisia ja iloisia teidän kaikkien auttamishalusta. Yhteisöllisyys ja ylipäätään yhdessä tekeminen on meistä ollut hienoa. Ja hienointa on aina nähdä, kun apu saavuttaa apuatarvitsevat. 


Kesä tulee kohisten ja suuresta asiakasperhemäärästä johtuen meillä on pulaa mm. keväisistä ulkovaatteista, lastenrattaista tai yhdistelmävaunuista, kumisaappaista, kesäkengistä ja -vaatteista, kesäisistä harrastusvälineistä ja leluista. Jos kaapissasi pyörii lapsesi pieneksi jääneitä vaatteita tai muuta kesäistä tavaraa, otamme lahjoituksia ilolla vastaan joka keskiviikko klo 17 - 19. Osoitteemme on Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta. 


Huhuilimme FB-ryhmässä yhteistyökumppania Imatralta, josko saisimme lahjoitusvaatteille ja -tavaroille vastaanottopisteen  naapurikaupunkiin edes viikon ajaksi. Halukkaita yrityksiä ja yksityishenkilöitä löytyi useampia. Palaamme asiaan heti huomenna. Mutta jo toukokuussa olisi myös imatralaisille lahjoittajille lahjoitustavaran vastaanottopiste hieman lähempänä. 


Hopen vapaaehtoiset ovat kesätauolla 21.6 - 31.7.2018 ja ennen taukoa me pakkaamme vanhoille asiakkaille apupaketteja ja tapaamme varastolla uusia perheitä. Touhua ja tohinaa on siis tiedossa. Ja jos vapaaehtoistyö lapsiperheiden parissa kiinnostaa, laita sähköpostia lappeenranta@hopeyhdistys.fi. Meiltä löytyy kaikenlaista tekemistä yhteisöllisyydestä kiinnostuneille miehille ja naisille. Riittää että tuot mukaan oman persoonasi ja auttamishalusi. Jo tunti lahjoitettua aikaa riittää. 






Kommentit

Suositut tekstit