Ajankohtaisia asioita


Parasta aikaa Imatralla on Hopen keräyspiste Hiuspalvelu Atlantiksella Mansikkalassa.  Pop up -tyyppistä keräyspistettä kokeillaan ensimmäisen kerran ja Atlantikselle voi tuoda lahjoitusvaatetta ja -tavaraa 2.5. saakka. Keräyspisteitä löytyy myös Lappeenrannasta, sillä Linnoituksen Vihreään makasiiniin voi tuoda lahjoitustavaraa 5.-6.5 ja 19.-20.5. Tarvetta on etenkin kesävaatteista, kesäleluista ja kesäisistä harrastusvälineistä. Lahjoitusillat pyörivät normaaalisti keskiviikkoisin, paitsi 16.5. 

Lappeenrannan Hopella on aktiivinen tiimi ja aika monta kivaa kampanjaa on juuri nyt käynnissä. Äitienpäiväkamppis pyörii edelleen,´vielä siis ehdit lahjoittaa vähävaraisen perheen äidille äitienpäiväyllätyksen. Järjestämme toukokuun alkupuolella asiakasperheiden tyttärille prinsessaillaan ja tytöt koosta 62-170 cm voivat tulla valitsemaan itselleen juhlamekon. Kesäkuussa on Toivon päivän -kampanja, jossa toteutetaan vähävaraisten perheen lasten ja nuorten toiveita. Lasten ja nuorten unelmat ovat tärkeitä, ja vähävaraisten perheiden lapsien toiveiden täyttämiseen tarvitaan toisinaan muiden tukea. 

Suunnittelemme myös ruoka-avun laajentamista, sillä ravinnosta on myös Etelä-Karjalassa kova pula. Kerromme heti lisää, kun asioista on sovittu.  Kaiken tämän lisäksi lajittelemme, viikkaamme vaatteita ja pakkaamme apupaketteja. Uusia perheitä tapaamme edelleen henkilökohtaisesti varastollamme. 

Jos olet kiinnostunut lahjoittamaan vaatteita, aikaasi, harrastusmahdollisuuksia jne., tavoitat meidät sähköpostilla lappeenranta@hopeyhdistys.fi

Yhdessä & Yhteisesti

Hope Lappeenranta

Kommentit

Suositut tekstit