Vau, mikä lopputulos!

Saimme vuodenvaihteen jälkeen riveihimme uuden vapaaehtoisen; ihanan Katin. Hän päätti yhdistää opinnot sekä vapaaehtoistyön. Tulos oli uskomaton. :)

"Hygieniatarvikekeräyksen järjestäminen oli osa opiskeluihini liittyvää projektityötä. Laittelin sähköpostia useille kauppiaille ja yrityksille, joista ilahduttavan moni vastasikin minulle. Oli mukava nähdä, miten hyvin yrittäjät lähtivät mukaan lahjoittamaan.

Alkuun keräyksen kanssa oli hiukan nihkeää, mutta helmikuun loppua kohden tahti kiihtyi. En olisi mitenkään pystynyt yksin saamaan kasaan samanlaista lahjoitusten määrää, joten suuri kiitos kuuluu myös niille vapaaehtoisille, jotka omalta osaltaan auttoivat keräyksen onnistumisessa.


Hygieniakeräyksen saldona Etelä-Karjalan alueen vähävaraisille lapsiperheille tuli vaippalahjoitus, hiustenhoitotuotteita, hammasharjoja ja -tahnoja, kosteuspyyhkeitä, meikkejä, käsisaippuoita ja muita hygieniatarvikkeita.


Vielä kerran siis suuri kiitos kaikille lahjoittajille, Teidän lahjoituksenne ovat tuoneet paljon iloa asiakasperheillemme. Sekä suuri kiitos muille vapaaehtoisille, jotka kantoivat kortensa kekoon keräyksen hyväksi."


- Kati -

Yhdessä & Yhteisesti

Hope Lappeenranta

PS. Kuvissa on vain osa lahjoituksina saaduista tuotteista. 







Kommentit

Suositut tekstit