Äitienpäiväyllätys


Tarkkasilmäiset huomasivat jo talvella, että äitienpäiväksi puuhaamme vähävaraisten perheiden äideille yllätystä. Ajatus yllätyksestä lähti meiltä vapaaehtoisilta. Halusimme tarjota jotain pientä hemmottelua äidille, joka sinnittelee tiukassa taloudellisessa tilanteessa, hankalimmassa tapauksessa, vuodesta toiseen. 

Tapaamme näitä äitejä varastolla ja useimmiten perheen äiti ei halua itsellelleen mitään. Hän on tyytyväinen, että lapsi tai lapset saavat vaatteita ja leluja. Usein tämän äidin suuta tulee kommentti:    "Ehä mie mitään tarvia, jos lapsille löytyisi jotain." Ja ihan joka kerta äiti ihmettelee ihmisten lahjoittamisintoa ja kiittelee lapsensa puolesta. 

Tämän takia halusimme tarjota äideille jotain ylimääräistä. Yhtä lailla hän on kukkansa ja lahjansa ansainnut samoin kuin kuka tahansa äiti. Yhteistyökumppaniksi lupautui ensimmäisenä Saimaan ammattiopisto Sampo. He lupautuivat sekä Imatralla että Lappeenrannassa järjestämään hemmotteluaamupäivän äideille huhtikuun lopulla. Koskapa asiakaspaikkoja on rajoitetusti ja perheiden määrä nousee tällä viikolla sadan toiselle puolelle, joudumme arpomaan hemmotteluhetkensä saavat äidit.

Koskapa me vapaaehtoiset olemme valmiita auttamaan lahjoittamalla aikaamme Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n toimintaan täällä Etelä-Karjalassa, pyydämme apua yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä. Olisiko sinulla, yritykselläsi tai työnantajallasi mahdollisuus tarjota äideillemme jotain mukavaa? Kampaamokäynti, kukkakimppu, äitienpäiväkakku, kasvohoito, tai vaikka lahjakortti lounaalle?
Saimaan ammattiopisto ja muutama yritys on jo mukana tekemässä hyvää!
Jos lähdet mukaan, laita sähköpostia lappeenranta@hopeyhdistys.fi ja kerro, miten voisit auttaa?

Yhdessä & Yhteisesti

Hope ry Lappeenranta

Kommentit

Suositut tekstit