On OK pyytää apua, koska rakastat lastasi ja haluat hänelle hyvää



Autamme vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä sekä huostaanotettuja lapsia. Lahjoitukset on saatu hyväsydämisiltä maakunnan asukkailta, yrityksiltä ja yhteisöiltä, jotka tukevat toimintaamme. Suurinosa vaatteista ja tavaroista on käytettyjä, mutta ne ovat ajanmukaisia ja täysin käyttökelpoisia. Meiltä löytyy vauvojen, lasten ja nuorten vaatteita ja kenkiä, harrastuvälineitä, leluja, kodin tekstiilejä yms.

Hope ei voi lahjoittaa rahaa tai lahjakortteja. Toisinaan meille tulee erilaisten kampanjoiden yhteydessä (joulu tms.) erilaisia lahjakortteja lahjoittajilta, mitkä jaamme välittömästi asiakasperheillemme. Huonekaluja, isoja harrastuvälineitä (esim. polkupyöriä) tai aikuisten vaatteita emme voi säilyttää varastossamme tilanpuutteen vuoksi.

Perustoiminnan ohessa järjestämme erilaisia kampanjoita ja tempauksia maakunnan lapsiperheiden hyväksi. Lappeenrannassa järjestetään vuosittain Toivon päivän kampanja, reppukeräys ja Hopen joululahjakeräys. Muita pienempiä tempauksia järjestetään, mikäli resurssit antavat siihen myöten.

Meihin saa yhteyden täyttämällä avunpyyntölomakkeen netissä. Kirjoita mahdollisimman tarkasti tämän hetkisistä tarpeista (esim. vaatepyynnön yhteydessä lapsen sukupuoli, ikä ja vaatekoko) 

Tämän jälkeen saat yhteydenoton sähköpostiisi ja ilmoitamme myöhmmin erikseen, kun apukassisi on noudettavissa varastoltamme osoitteesta Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta. Apukasseja luovutetaan perheille yleensä maanantaisisin klo 17-19 ja  keskiviikkoisin klo 10-12.  Toimimme täysin vapaaehtoisvoimin ja suurin osa ajastamme menee lahjoitustavaroiden lajitteluun ja hyllyttämiseen. Hope ei siis ole auki päivittäin, vaan ainoastaan muutamien tuntien ajan viikossa.

Toivomme, että haet apukassisi ajoissa, sillä varastomme on ahdas.  Pääsääntöisesti säilytämme kasseja 2 viikkoa hyllyssä. Toimintaa pyöritetään täysin vapaaehtoisvoimin ja toisinaan pakkauksessa on ruuhkaa, jolloin saatat joutua odottamaan kassiasi enemmän kuin 2 viikkoa. 


Olemassa oleville asiakasperheille pakkaamme apukasseja 4 kertaa vuodessa. Lähetä avunpyyntösi lomakkeen kautta. Älä lähetä pakkauspyyntöjä vastaamalle Hopen tiedotteisiin, sillä viestisi hukkuvat sähköpostin viestiketjuihin helposti. 


Yhdessä & Yhteisesti


Hope ry Lappeenranta











Kommentit

  1. Oli iso kynnys painaa lähetä nappia avun pyytämiseen mutta se tuli tehtyä,onneksi. Päässä pyöri mielikuva että paikalla saan katseita että tuokin äiti niin köyhä että lapsille ole varaa ostaa mitään,kaikessa tietty määrä mitä saa ottaa jne.
    Paikalle mentäessä siellä olikin ihmisiä jotka kohtas miut perheineen ihmisinä,ei minkään laisia arvostelevia katseita vaan lämpimästi hymyileviä auttavaisia vapaaehtoisia.
    Mitään ei kyselty tai avun hakemisen tarvetta epäilty.
    Oli vaikea uskoa että kaikkea sai ottaa enemmän kui kaksi,kaikkea sai ottaa mutta ennen kaikkea ilo lapsieni silmissä ja kasvoilla kun leluja sai ottaa useamman,juuri ne mitkä halusi ja enemmänkin.
    Meille oli käynnistä iso apu,teette todella arvokasta työtä,kiitos siitä teille kaikille suuri sydämlisille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi. Tämä lämmittää meidän kaikkien vapaaehtoisten mieltä. Kaikkea hyvää perheellesi ja ihanaa kesää.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit