Mahtava fiilis!


Ystävänpäivätempaus päättyi viime viikon keskiviikkona. Moni varmaan ehti jo pohtia, miten tempaus onnistui? Tässä hieman raporttia asiasta.  Idean "äidit" ovat kuvassa hassuttelevat Nilla ja Soile. Heidän ajatuksena oli tarjota vähävaraisten perheiden lapsille hiihtomatekemistä. On kurjaa olla vain kotona, jos kaverit voivat mennä kaupungille vapaa-aikaa viettämään. Kun perheellä on vähän rahaa, silloin ei ylimääräistä kymppiä tai kahta löydy, vaikka nuori haluaisikin käydä leffassa tai pizzalla. Ja kaikkihan me tiedämme, että on kurjaa olla lomalla yksin. Apua nuorten ahdinkoon Nilla ja Soile päättivät hakea somen kautta ja se totisesti kannatti.

Tempaus onnistui yli odotusten. :) Saimme 92 erilaista lippua tai lahjakorttia jaettaviksi perheidemme yli 8-vuotiaille lapsille. Saimme siis huikean määrän lahjoituksia; erilaisia lahjakortteja ja pääsylippuja mm. Finnkinoon, Willi Kidiin, Kotipizzaan, BoulderSaimaalle, Saipan peleihin, uimahalliin, biljardisali Fouliin jne. Useat heppatallit lähtivät mukaan, mikä oli iloinen yllätys. Myös yrittäjät tarjosivat hiihtoloman aktiviteettipäiviä ja yksittäisiä ratsastustunteja. Joukossa oli muutama isompi yksittäinen lahjoittaja: Willi Kid Oy lahjoitti 15 pääsylippua, LähiTapiola toimitti meille 8 lippua Finnkinoon ja Pieni Unelmapuoti Taipalsaarelta lahjoitti 10 perhelippua Fouliin. Ihan mahtavaa! Pienen Unelmapuodin Heli innostui niin, että päätti jatkaa hyviä tekoja järjestämällä Taipalsaarella vaippakeräyksen meidän perheiden hyväksi.

Nillan ja Soilen hymy on herkässä, eikä suotta. Meillä kaikilla vapaaehtoisilla on nyt mahtava fiilis! Liput on tänään arvottu ja perheisiin ollaan yhteydessä heti alkuviikosta. On hienoa nähdä, miten upeasti yritykset ja yksityishenkilöt ovat lähteneet tukemaan toimintaamme. Vielä kerran iso kiitos lahjoittajille ja tempaukseen muuten osallistuneille tahoille. 

Yhdessä & Yhteisesti

Hope Lappeenranta



Kommentit

Suositut tekstit