Kevättä kohti!


Ihanaa, kun aurinko paistaa ja päivät pitenee. Kevät se sieltä tulee, nopeammin kuin arvataan. Tämä talvi on täällä Lappeenrannan Hope- tiimissä ollut erittäin vauhdikas, kuten ehkä olette huomanneet täältä blogista tai some-kanavistamme. Olemme saaneet mukaan ihanasti uusia vapaaehtoisia ja löytäneet mitä parhaimpia kumppaneita, jotka auttavat kanssamme apua tarvitsevia. Olemme erittäin kiitollisia kaikesta avusta jota olemme saaneet, Etelä-Karjalan yritykset ja yhteisöt ovat hienosti lähteneet auttamaan. Pienikin apu auttaa!
Kevättä kohti mennään vauhdilla ja vauhtia riittää myös meillä. No, mitä meillä sitten tapahtuu tulevina viikkoina ja kuukausina, tässä pieni yhteenveto:

Kevätvaatteiden lahjoitusilta:
28.2. järjestämme kevätvaatteiden lahjoitusillan täällä meillä Lappeenrannan varastolla. Koska kausi vaihtuu pian, alkaa meillä olla tarvetta kevätvaatteille. Eli, jos kaapistasi löytyy lapsiltasi pieneksi jääneitä kevätvaatteita, otamme ne ilolla vastaan. Myös naisten, miesten ja nuorison kevätvaatteet ovat toivottuja. Olemme paikalla 17–19.00 tai jos kyseinen aika ei siulle sovi, sovitaan toinen aika.
(lappeenranta@hopeyhdistys.fi)

Hygieniatarvikekeräys:
Saippuat, pesuaineet, vaipat, terveyssiteet, shampoot, hammasharjat- ja tahnat, nämä kaikki ovat erittäin kysyttyjä lahjoituksia. Olemme helmikuun ajan keränneet kyseisiä tuotteita, ja olemme ihanasti saaneet lahjoituksia. Vielä ehtii mukaan! Järjestäkää keräys vaikka työpaikalla tai kaveriporukalla. Lahjoituksia voi tuoda varastollemme aina keskiviikkoisin 17–19.00 tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Ja lisää on luvassa. Keväälle on tulossa mm. Hemmottelupäivää äideille ja kesäkuun alussa Toivon-päivän tapahtuma, ja näistä kerromme teille vielä erikseen, odottakaahan vaan!


Yhdessä ja Yhteisesti

Hope Lappeenranta


Kommentit

Suositut tekstit