Haluan auttaa


Anna aikaasi

Hopen Lappeenrannan paikallistiimissä on tällä hetkellä  reilut 40 vapaaehtoista. He ovat eri-ikäisiä, eri elämäntilanteessa olevia naisia ja miehiä, joita yhdistää auttamishalu. Jokainen vapaaehtoinen tuo mukanaan oman persoonansa, tietonsa ja taitonsa, se riittää. Osa vapaaehtoisita osallistuu toimintaan joka toinen kuukausi, osa kerran kuukaudessa ja osa viikoittain. Sinä päätät, miten paljon vapaa-ajastasi haluat antaa vapaaehtoistyöhön.  Meillä on erilaisia tehtäviä vapaaehtoisille mm. lajittelu,  ajanvaraukset, perhetyö, yritysyhteistyö, varainhankinta, some- ja blogitehtävät, erilaiset kampanjat ja tempaukset jne. 
Täyttämällä lomakkeen täällä , yhteydenottopyyntösi tulee sähköpostiimme ja olemme siuhun yhteydessä.

Tee tavaralahjoitus

Onko kaapissasi ja varastossasi omalle perheellesi tarpeettomia vaatteita, harrastusvälineitä tai leluja?  Tai kodin tarvikkeita; astioita, liinavaatteita tai ajanmukaisia koriste-esineitä?  Entäpä vauva-ajan tarvikkeita; vaunuja, rattaita, sittereitä, turvaistuimia, matkasänkyjä jne. ? Voit lahjoittaa ne meille, jotta sinulle tarpeettomat vaatteet ja tavarat saavat uuden kodin. Otamme lahjoituksia vastaan joka keskiviikkoilta klo 17 - 19, osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta. 

Lahjoituksesi lajitellaan Hopen hyllyihin, josta sen tulee aikanaan noutamaan maakunnan vähävarainen lapsiperhe. Heitä voi olla kohdannut äkillinen elämänkriisi tai arki on jostain syystä niin niukkaa, ettei ole vara hankkia lapsille tarvittavia vaatteita tai harrastusvälineitä. Silloin Sinun lahjoituksestasi on iso apu. 

Huomioithan, että vaatteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja ajanmukaisia. Sellaisia vaatteita, joita laittaisit omankin lapsesi ylle. Emme valitettavasti voi vastaanottaa sähkölaitteita, sillä emme voi olla varmoja laitteiden turvallisuudesta. Mikäli haluat lahjoittaa huonekaluja, pyrimme etsimään niille uuden kodin asiakasperheidemme luota. Kuljetusta emme valitettavasti voi tarjota, koska toimimme vapaaehtoisperiaatteella. Lahjoituksen antaja ja saaja sopivat huonekalun noutamisesta keskenään. 

Haluaako yrityksesti tukea meitä jollain tapaa?

Voit esimerkiksi:
  • lahjoittaa rahaa tai järjestää rahankeräystempauksen
  • lahjoittaa yrityksesi tuotteita maakunnan vähävarasille lapsiperheille
  • toteuttaa yhteiskuntavastuuta antamalla työntekijöillesi mahdollisuuden osallistua vapaaehtoistoimintaan. Keskiviikkoiltaisin  on apukäsille aina tarvetta.
  • lahjoittaa harrastuspaikkoja tai -tavaraa
  • osallistua tempaukseen tai kampanjaan esim.  joululahjakeräykseen/Toivon päivän kampanjaan/perheiden virkistyspäivän toteuttamiseen...jne
  • omalla ideallasi. Olemme avoimia kaikenlaiseen auttamistyöhön. Meidän tavoittaa sähköpostilla lappeenranta@hopeyhdistys.fi
Halutessasi saat meiltä vastineeksi somehuomiota ja blogiin maininnan. Mikäli haluat olla anonyymi lahjoittaja, on sekin ok.

Muistathan, että voit osallistua monin eri tavoin. Voit auttaa tavaroiden kuljetuksessa kohteisiin, sillä meiltä puuttuu kuljetuspuolen yhteistyökumppani. Kuljetuskeikalle olisi tarvetta keskimäärin kerran kuukaudessa.  Lisäksi voit auttaa keräysten ja muiden tapahtumien järjestämisessä, tarjota ammattitaitoasi käyttöön, tarjota paikan harrastusryhmästä jne. Olethan meihin yhteydessä, me kerromme lisää. 

Tee rahalahjoitus

Voit lahjoittaa varoja Etelä-Karjalan lapsiperheiden hyväksi tilille:
FI19 5630 0020 3003 12
viite 3104 ohjaa varat suoraan Lappeenrannan toimipisteen toimintaan
Rahankeräyslupa nro POL-2016-984
Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 15.9.2016- 14.9.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa.

Yhdessä & Yhteisesti

Hope Lappeenranta

Kommentit

Suositut tekstit