Tervetuloa Hope ry:n Lappeenrannan toimipisteen blogiin


Tervetuloa Hope Lappeenrannan blogiin!

Se on sitten meilläkin oma blogi. Vihdoin ja viimein. Tervetuloa!

Me ollaan siis Hope Lappeenranta ja me haluamme auttaa. Ajatus blogiin lähti siitä, että haluamme kertoa toiminnastamme enemmän kuin mitä esimerkiksi Facebookin päivitykseen mahtuu. Uskomme myös, että blogin kautta saamme tarinaamme paremmin kerrottua ja teemme samalla toimintaamme tutuksi. Blogista löydät siis tarinoita meistä, auttajista, autettavista ja tärkeistä yhteistyökumppaneista. Täältä löydät jatkossa tarinoita siitä, miten juuri sie voit auttaa meitä auttamaan. Blogista löytyy tarinoita myös meidän päivittäisestä ja viikoittaisesta toiminnasta, sekä infoa myös tulevista tapahtumista ja hankkeista.

Me ollaan hyvin uusi toimija täällä Etelä-Karjalan alueella, ja virallisesti toimintamme starttasi vasta joulukuussa 2017. Me ollaan kuitenkin voitu auttaa jo aika paljon, ja meidän kautta avun on tähän mennessä saanut jo 46 perhettä ja 111 lasta. Melkoinen määrä jo kahden kuukauden aikana! Meitä vapaaehtoisia toiminnan parissa on jo 40 ja lisää mahtuu mukaan. Hopella on kaikenlaista puuhaa: lajittelua, puuhaa perheiden kanssa, erilaisia tempauksia, kampanjoita, ruoka-avun jakamista, kirjoitushommia esimerkiksi tässä blogissa, somehommia jne. Jokainen auttaa juuri sen verran kuin aikaa on antaa lapsiperheiden auttamiseen. Täytyy todeta, että meillä on aivan ihanaa porukkaa mukana! Kun arvot kohtaavat, ihmiset pystyvät ihan mihin vaan.

Eli, tässä lyhyesti meistä ja mitä myö tehdään, lisää luvassa ihan pian!
Tervetuloa siis mukaan matkallemme! Laittelehan viestiä jos vapaaehtoistyö kiinnostaa.  Tai jos tiedät perheen ketä voisimme auttaa, vinkkaa heille meistä. Myös juttuvinkkejä blogiin liittyen saa laittaa! (lappeenranta@hopeyhdistys.fi)

Yhdessä & Yhteisesti
Hope Lappenranta

















Kommentit

Suositut tekstit