Hopen joulukeräys 2020

Tässä julkaisussa kerromme Hopen joulukeräyksen aikataulut, keräyspaikat ja ohjeet lahjoittajille. Keräämme joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille ympäri Etelä-Karjalan maakuntaa. Päivitämme tietoja keräyksestä ja mahdollisista muutoksista tämän blogitekstin lisäksi myös FaceBook-sivuillemme.

Hope yhdessä & yhteisesti Lappeenranta järjestää joululahjakeräyksen 20.11.-13.12. Etelä-Karjalan vähävaraisten ja kriisin kokeneiden perheiden lapsille.

Tänä vuonna joululahjatoive kuuset pystytetään perjantaina 20.11 Imatran Prismaan ja Lappeenrannan IsoKristiinan 2. kerroksen ravintolamaailmaan. Kuusissa roikkuvat toiveet ovat Hopen asiakasperheiden lasten toiveita, jotka he ovat esittäneet meille loka-marraskuun aikana. Toiveet on kirjattu lappuihin ja lahjoittajat voivat valita toivekuusesta toiveen, jonka haluavat toteuttaa ja palauttaa hankitun lahjan paketoimattomana tai lahjakassissa keräyspaikkaan. Keräyksessä lahjoitettavien tuotteiden tulee olla uusia.

Ohjeet lahjoittajille:

  • Valitse toive minkä haluat toteuttaa, hanki lahja ja toimita se joko lahjoja vastaanottavaan yritykseen tai suoraan meille Hopen varastolle. Otamme lahjoituksia vastaan kampanjan aikana ma klo. 10-12 sekä ke klo. 17-18:30 osoitteessa Standertskjöldinkatu 1.
  • Toimitathan lahjan paketoimattomana tai laita se lahjakassiin. Kiinnitä ottamasi toivelappu mukaan hankittuun lahjaan, jotta osaamme yhdistää sen oikealle lapselle. Hope Lappeenranta vastaa toiveiden toimittamisesta asiakasperheidemme lapsille.
  • Mikäli valitsit lapun missä on vain sukupuoli ja ikä, kirjoita lappuun lahjakassin sisältö esim. Ryhmä Hau -paita koko 104 cm.
  • Merkkaa lahjakorttiin sen arvo.
  • Huomaathan, että lahjan on oltava uusi ja käyttämätön. Joululahjakeräykseen emme voi ottaa kierrätettyä tai käytettyä tavaraa.
  • Voit halutessasi hankkia lahjasi mukaan myös paketointitarvikkeita, jotta vanhemmat voivat itse paketoida lastensa lahjat.
Lahjat voit toimittaa alla oleviin paikkoihin:

  • Imatran Prisman infopiste
  • Your Face, IsoKristiina
  • Cafe Kristiina, IsoKristiina
  • Yliopiston Apteekki, IsoKristiina
  • Hope Lappeenrannan toimipiste maanantaisin klo. 10-12 ja keskiviikkoisin klo. 17-18:30 

Prisman verkkokauppa mukana Hopen joulukeräyksessä.

Tänä vuonna voit tehdä joululahjalahjoituksen helposti ja turvallisesti myös Prisman verkkokaupassa 13.12. asti. Klikkaile verkkokaupasta mitä haluat lahjoittaa ja valitse toimitusosoitteeksi Hope Lappeenranta. Lahjat toimitetaan suoraan meille ja me jaamme lahjat ennen joulua Hope Lappeenrannan asiakasperheiden lapsille. Prisman verkkokaupan kautta lahjoittamaan pääset tästä.

Edellisistä vuosista poiketen, emme järjestetä tänä vuonna jouluista ruokakassikeräystä. Voit kuitenkin muistaa Hopen asiakasperheitä esimerkiksi ruokalahjakortilla.

Yritykset ja yksityiset henkilöt voivat tukea toimintaamme lahjoittamalla palveluja, elämyksiä tai lahjakortteja sekä taloudellisesti lahjoittamalla varoja tilille

FI19 5630 0020 3003 12. 
Viite 3104 ohjaa varat suoraan Lappeenrannan toimipisteen toimintaan. 
Lahjoituksen Lappeenrannan Hopelle voi tehdä myös MobilePayn kautta numerolla 32953.

Keräysluvan saaja: Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry. Luvan myöntänyt viranomainen: Poliisihallitus, 13.5.2019. Luvan numero: RA/2019/425. Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 15.9.2019-14.9.2022 koko Suomen alueella Ahvenenmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää lahjatoiveeseen, keräykseen tai Hopen toimintaan liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse lappeenranta@hopeyhdistys.fi

Turvallista joulunodotusta toivottavat Hope Lappeenrannan vapaaehtoiset

Kommentit

Suositut tekstit